kolarikorjaus_slide

KOLARIKORJAUS

Suomen Vaurioturva on kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä vauriokorjaamo. Korjaamme kaikki merkit, henkilö- sekä pakettiautot ammattitaidolla 25-vuoden kokemuksella. Käytössämme on ajanmukaiset työvälineet sekä autorobot -korinoikaisupenkki ja autorobot Ezcalibre-Elektroninen 2/3D- mittalaite vaurioiden tarkastukseen, korjaukseen sekä dokumentointiin. Ezcalibre käyttää langatonta wlan-tekniikkaa ja siinä on ainutlaatuinen korkeudenmittausjärjestelmä.

Korjauksissa käytämme alkuperäisosia, mutta tarpeen vaatiessa myös tarvike valmistajien sekä käytettyjä alkuperäisvalmistajan purkuosia.

Jos sijaisautolle on tarvetta, siitä kannattaa mainita ajanvarauksen yhteydessä. Meillä on kattava valikoima erilaisia sijaisautoja.

MOPOAUTOJEN KOLARIKORJAUS

Suomen teillä yleistyneet, nuorison suosimat mopoautot ovat yhä yleisempi näky myös Vaurioturvan korjauspenkissä. Teemme kolarikorjaukset yhtä lailla mopoautoihin kuin ”oikeisiin” autoihin, ja meille mopoautoissa yleisesti käytettyjen lasikuituisten koriosien korjaus ei ole mikään ongelma.

Jos mopoautosi kaipaa korjausta, pyydä tarjous korjauksesta oheisella lomakkeella ja muista liittää kattavasti tietoja vauriosta jotta voimme arvioida korjaustarpeen mahdollisimman tarkasti. Myös lausunnot mopoauton vaurioista vakuutusyhtiölle onnistuvat kauttamme.

Onko autossasi kolarivaurio?
Pyydä meiltä arvio kolarikorjauksesta:
Voit lähettää kuvan autosta tai korjattavasta alueesta. Ei pakollinen.
OTA YHTEYTTÄ
020 525 0000
info@vaurioturva.fi
Muita palveluita:
vauriotarkastus_thumb
sijaisautot_thumbs